IMG_9891.jpg

Meillä vietettiin tänään 6-vuotiaan eskarilaisemme kaverisynttäreitä. Tämän päivän jälkeen tiedän monta uutta asiaa. Ensinnäkin, vajaa kymmenkunta eskarilaistyttöä ei syö mitään (paitsi ehkä pop corneja ja muutaman sipsin). Toisekseen, tytöistä lähtee huomattavan paljon enemmän ääntä, kuin pojista (tytöt osaavat kiljua kamalan korkealta). Korvat soiden kirjoittelen siis seuraavaa postausta. 

IMG_9868.jpg

Syntymäpäiväsankarimme on hartaasti toivonut omaa kania. Ensin valkoista, sitten mustaa, sitten sekä mustaa, että valkoista, tyttöä ja poikaa ja sitten niille paljon poikasia. Koska vanhempien tehtävä on tuottaa lapsilleen pettymyksiä, tuotimme tässä sopivaksi katsomassamme kohdassa pettymyksen, eikä tyttö saanut omaa kania. Mutta pupusynttärit hän halusi, ja ne olivatkin helpommat toteuttaa. Kuten meillä on tapana, sai sankari päättää tarjoilut. Listalle päätyi: 

- pupukakku

- pupu cookie popsit

- pupumuffinssit

- vanilja whoopie pies

- pop corneja ja sipsejä

IMG_9795.jpg

Ensiksi kuitenkin askarreltiin kutsukortteja. Kuvaan päätyi, kuinka ollakaan, valkoinen pupu! Pupu on maalattu akryyliväreillä ja nenä ja silmät on reijittäjällä leikattu värillisestä pahvista. Viimeiseksi liimattiin kiinni rusetti. Ja sitten kahdeksan kutsua postiin!

IMG_9968.jpg

Pupumuffinsit näyttävä kamalilta. Mutta maistuivat hyvältä :)

IMG_9959.jpg

Mansikalla ja valkosuklaalla täytetyt vanilja whoopie piet.

IMG_9892.jpg

Loppuun vielä kuva päivänsankarin itse kasaamista kaverilahjoista. Pienet karkkipussit, korurasia josta löytyy pieni pupu-kaulakoru (tästä pienestä kaupungista ei ollut ihan helppo löytää yhtään mitään pupuaiheista...) ja itse koristeltu aarteenmetsästyksen palkintokassi. Cookie popsit ja niiden teline on allekirjoittaneen käsialaa. 

IMG_9881.jpg

Mukavat olivat juhlat, ohjeita laittelen myöhemmin!