IMG_2359-normal.jpg

Tämä muffinssiohje on Ulla Svenskin Lempileivonnaiset-kirjasta. Teimme näitä pikku-A:n päiväkotiin syntymäpäivätarjoiluiksi, ja olivat niin mukavan makuisia, että teimme samanlaisia syntymäpäiväjuhlillekin. Laitoimme vähän enemmän hedelmiä muffinsseihin, kuin mitä alkuperäisessä ohjeessa oli. Tästä annoksesta tulee 48 minimuffinssia. 

Hedelmämuffinit:

2 luomukananmunaa

1 1/2 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

2 tl leivinjauhetta

4 dl vehnäjauhoja

1 dl öljyä

1 dl anansmurskaa valutettuna

1 dl sosetettua banaania

Vuoraa minimuffinipellin kolot paperisilla minimuffinivuoilla. Vatkaa sokeri ja kananmunat vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Soseuta ananasmurska ja banaani sauvasekoittimella. Yhdistä varovasti kaikki taikinan ainekset. Kaada taikina isoon pursotuspussiin ja täytä minimuffinivuoat taikinalla, muista jättää kohoamisvaraa. Paista 175 asteessa noin 10 min, kunnes leivonnaiset ovat tikulla kokeillen kypsiä. 

Kuorruta ja koristele haluamallasi tavalla. Tässä on käytetty Dr Oetkerin Cup Cake toppingia vaaleanpunaiseksi värjättynä ja vaniljasokerilla maustettuna. 

 

 

IMG_2604%20-%20Versio%202-normal.jpg