IMG_1869-normal.jpg

Viikonlopun ruokasuunnitelmiin kuului grillailua. Viikonlopun suunnitelmiin ei kuulunut sadekeli, mutta niin sitä vain lauantaina tuli vettä taivaalta. Emme kuitenkaan antaneet sään häiritä, vaan viritimme päättäväisin mielin pallogrillin pihalle. Grilliin sujahti kasvis- ja lohivartaita. 

 

Kasvisvartaisiin pujoteltiin herkkusieniä, paprikaa, punasipulia, kirsikkatomaatteja ja kesäkurpitsaa. Lopuksi kasviksiin pensselöitiin marinadia. 

Kasvisvartaiden marinadi:

Rypsiöljyä

Oliiviöljyä

Chiliä

Tuorettaa basilikaa silputtuna

Puna- ja valkosipulia hienoksi silputtuna

Suolaa ja pippuria myllystä

IMG_1870-normal.jpg

Lohivartaiden marinadi:

Rypsiöljyä

Oliiviöljyä

Soijakastiketta

Limetin mehua

Tuoretta basilikaa silputtuna

Puna- ja valkosipulia hienoksi silputtuna

Chiliä

Suolaa ja pippuria myllystä

Poista lohifileestä nahka ja paloittele kala suurehkoiksi kuutioiksi. Kääntele palaset marinadin joukkoon. Pujottele lohi- ja paprikapaloja vuorotellen vartaisiin. 

 

IMG_1871-normal.jpg

Ja sitten vain grilliin!

IMG_1877-normal.jpgIMG_1875-normal.jpg

Grillimestarin "Blackened fish". :)

IMG_1874-normal.jpg

Hyvältä maistui sadesäästä huolimatta.