IMG_2595-normal.jpg

Viikonloppuna juhlittiin meidän pikku-A:n 5-vuotissynttäreitä. Teemana oli My Little Pony, aihe, joka on ilmeisesti ollut suosittu päiväkodissa, koska tytöllä itsellään ei ole pahemmin näitä leluja ollut. 

Juhlien valmistelu piti tietysti aloittaa kutsujen kirjoittamisella. Tyttö osallistui itse iloisesti askartelusessioon ja leikkasi ja liimaili sakset viuhuen netistä printtaamiani Ponyn kuvia kortteihin. Viisi ystävää oli kutsuttu ja samalla kertaa kahvittelemaan saapuivat sukulaisetkin. 

IMG_2436-normal.jpg

Tällaisia korteista tuli, aika tyttömäisiä :).

IMG_2433-normal.jpg

Sitten siirryttiin tekemään ystävälahjoja. Pikkupusseihin pakkasimme karkkikaulakorun ja itsetehtyjä vaniljatoffeita. Pussit ostin Leipurin putiikista, uusi tuttavuus nettikaupoissa, palvelu oli kyllä nopeaa ja ystävällistä!

IMG_2545-normal.jpg

Tällaisia tuli lasten paketeista.

IMG_2542-normal.jpg

Aikuisten kiitos-pussit sisälsivät vain vaniljatoffeeta. Nämäkin vaaleanpunaiset pussukat ovat ostettu Leipurin putiikista. 

Seuraavaksi askarreltiin onnittelubanderolli kattoon kiinnitettäväksi.

IMG_2394-normal.jpg

Siihen kuluikiin aika kiitettävästi kaappeihin kertyneitä askartelupapereita. Siitä tuli niin söpö, että melkein harmittaa heittää se pois...

IMG_2567-normal.jpg

Tällaiseltä osa siitä näyttää kattoon kiinnitettynä. 

SItten vielä tärkeimmät, eli tarjoilun suunnittelu. Pikku-A tahtoi tarjota My Little Pony-kakkua, cookie popseja, munkkeja, mini-cup cakeseja ja macaronseja. Munkit onneksi mummi tarjoutui leipomaan, mutta muut sain selvitettyä. Laitan kakkujen ohjeet erillisinä postauksina, muuten tästä tulee niin pitkä. 

IMG_2574-normal.jpg

Rainbow Dash ja macaronseja. 

IMG_2547-normal.jpg

Pinkie Pie-kakku.

IMG_2709-normal.jpg

Kaupasta löytyi tilaisuuteen täydelliset pillit ja servetitikin. Päivä oli oikein hauska ja vauhdikas, tytölle kertyi hirmuisen korkea lahjavuori, josta tämän päivän aikana on kaikki Lego Friends paketit saatu tehtyä. Muuta askarreltavaa löytyy sitten varmaankin melkein jouluun saakka :). Kiitokset kaikille vieraille ihanista juhlista!